’Lookalike’ Angelina Jolie loog alles bij elkaar

De Iraanse Sahar Tabar zou eerder – volgens Turkse media – minstens vijftig operaties hebben laten uitvoeren om op Angelina Jolie te lijken. Nu heeft ze toegegeven dat dit hele verhaal een leugen is. En waarom? “Om mijzelf te amuseren”, schrijft de Telegraaf.

Toen haar foto’s op Instagram viral gingen, werd ze ’een zombie’ genoemd. Tipgevers van The Sun wisten haar echter te ontmantelen als leugenaar: ze had haar foto’s bewerkt met Photoshop. Tabar heeft nu bekend dat haar shockerende en broodmagere look nep is.

Ze wist haar foto’s te bewerken met make-up en ’computertovernarij’. ,,Nu kan iedereen zien dat ik veel met Angelina Jolie gemeen heb. Ik heb lol hierdoor, maar om op iemand te lijken is niet per se mijn doel”, zegt ze tegen het Russisch Sputnik.

Ze vervolgt: ,,Het is een vorm van het strelen van mijn ego, een stukje kunst. Mijn fans weten dat dit niet mijn echte gezicht is.” Nu zijn er echter foto’s op internet verschenen van de jonge vrouw, waarop te zien is dat ze er ineens vrij normaal uitziet. Hierdoor voelde ze zich genoodzaakt om deze ’fraude’ toe te geven.(Telegraaf)

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up