In totaal 37 jaar voor moord op vrouw

De 42-jarige Jerry Setroredjo moet een gevangenisstraf van 19 jaar uitzitten voor de moord op zijn vrouw. Zijn kompaan, Bryan Troenopawiro (33), kreeg een gevangenisstraf van 18 jaar opgelegd.

Het tweetal mishandelden de vrouw in 2016 zodanig dat zij het leven liet. Setroredjo en zijn vrouw hadden relatieproblemen. Hij schakelde vervolgens zijn vriend in om de vrouw zodanig te mishandelen dat zij niet in staat zou zijn het huis te verlaten. Op een bepaald moment ging het goed fout. De vrouw werd geslagen, geschopt en gewurgd, terwijl ze aan handen en voeten gekneveld was.

De man deed het politiebureau aan en verklaarde dat rovers hadden ingebroken en de vrouw hadden vermoord. De politie besefte al gauw dat er veel meer aan de hand was.
De man heeft eerder tijdens rechtszaken aangegeven dat et niet de bedoeling was de vrouw te vermoorden.(GFC)

Meer nieuws

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Aangeboden |  Yoga nader bekeken

Vandaag de dag blijft de wetenschap van yoga, die meer dan vijfduizend jaar geleden systematisch in India is ontstaan en geëvolueerd, in wezen de acceptatie…

Scroll Up