Hond schiet per ongeluk baasje neer

Een hond heeft per ongeluk zijn baasje neergeschoten terwijl ze samen op de bank aan het stoeien waren. Richard Remme, een 51-jarige man uit Iowa in de Verenigde Staten, was met zijn hond Balew, een mix tussen een pitbull en een labrador, aan het spelen op de bank.

Het ging er een beetje ruw aan toe en Remme ‘gooide’ het dier van zijn schoot af, maar Balew sprong direct weer op. Daarbij ontgrendelde hij waarschijnlijk onbewust de beveiliging van het pistool, een Ruger 9 mm, dat zijn baasje aan zijn riem had hangen.

Het pistool ging af en een kogel raakte Remme in zijn been. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging en mocht later op de dag weer naar huis.

Delen:

Meer bizar nieuws

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Delen:
Scroll Up