Hond schiet per ongeluk baasje neer

Een hond heeft per ongeluk zijn baasje neergeschoten terwijl ze samen op de bank aan het stoeien waren. Richard Remme, een 51-jarige man uit Iowa in de Verenigde Staten, was met zijn hond Balew, een mix tussen een pitbull en een labrador, aan het spelen op de bank.

Het ging er een beetje ruw aan toe en Remme ‘gooide’ het dier van zijn schoot af, maar Balew sprong direct weer op. Daarbij ontgrendelde hij waarschijnlijk onbewust de beveiliging van het pistool, een Ruger 9 mm, dat zijn baasje aan zijn riem had hangen.

Het pistool ging af en een kogel raakte Remme in zijn been. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging en mocht later op de dag weer naar huis.

Meer bizar nieuws

Bedelaarster bleek miljonair

Toen Fatima Othman, een gehandicapte straatbedelaarster, dinsdagnacht dood werd aangetroffen in een afgedankte auto in het Barbir-district in Beiroet, dachten de onderzoekers dat het gewoon…

Vrouw verkocht haar pasgeboren baby

Soldaat Steven Garcia (24) is gestationeerd in Zuid-Korea, waardoor de Amerikaan uit Arizona niet bij de geboorte van zijn eerste kindje kon zijn. Op de…

Scroll Up