Geknoei met examenwerk KPS

Een lid van de examencommissie van het Korps Politie Suriname (KPS) heeft geknoeid met een deel van het examen. Het werk zou zijn uitgelekt aan iemand waar het lid een verhouding mee heeft en die vervolgens het werk heeft verspreid onder vrienden.

De zaak is in onderzoek bij de afdeling Onderzoek Politionele Zaken (OPZ). De rechter heeft intussen besloten dat de toetsen opnieuw moeten worden opgesteld.

Een aantal rekruten heeft op grond hiervan een kort geding aanhangig gemaakt om gedaan te krijgen dat zij het examen niet opnieuw hoeven te maken.(GFC)

Meer nieuws

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Aangeboden |  Yoga nader bekeken

Vandaag de dag blijft de wetenschap van yoga, die meer dan vijfduizend jaar geleden systematisch in India is ontstaan en geëvolueerd, in wezen de acceptatie…

Scroll Up