Finalisten Suripop XX bekend

De jurering van de 76 inzendingen ter deelname aan de finale van het tweejaarlijks terugkerend componisten-festival Suripop vond dinsdag plaats, waarvan editie nummer XX gepland staat voor 4 augustus 2018.

Een 9 leden tellende jury bekroonde de volgende 12 twaalf liedjes met een finaleplaats:

De volgorde van bovenstaande finalisten is volstrekt willekeurig.

De finalisten zullen nu de tijd krijgen om de arrangementen en geluidsopnames samen met de arrangeur en de producent te finaliseren voor de CD die in de laatste week van juni 2018 zal worden geïntroduceerd via de media.

Direct na de afronding van de studio-opnames zal een aanvang worden gemaakt met de productie van de videoclips.

Indien u meer info wenst hierover kunt u contact opnemen met Henk van Vliet, ondervoorzitter van de Stichting Bevordering van Kunst en Kultuur op het nummer 8812545.(GFC)

Meer nieuws

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Aangeboden |  Yoga nader bekeken

Vandaag de dag blijft de wetenschap van yoga, die meer dan vijfduizend jaar geleden systematisch in India is ontstaan en geëvolueerd, in wezen de acceptatie…

Scroll Up