Eigen gebouw voor opvang dak – en thuislozen Nickerie

Op het terrein van het Courtgebouw in Nieuw – Nickerie zal het dagopvang voor dak-en thuislozen in het district worden opgezet. Intussen is het gebouw schoongemaakt door de brandweer, gedetineerden en het Lokaal Bestuur.

Zoals in eerdere berichten werd vermeld, zal de zichtbare groep dak-en thuislozen dagelijks worden opgevangen. Die groep zal dagelijks worden gebaad, gekleed en worden voorzien van een brood en warme maaltijd. Ook zullen zij medisch worden gecheckt en zal er gewerkt worden aan hun documenten.

De initiatiefgroep die belast is met het geheel bestaat onder andere uit NGO’s, het MMC, PCS Nickerie, het Lokaal Bestuur met assistentie van het NAR en Bureau Alcohol en Drugs.

Het streven is om het gebouw volgende week dinsdag open te stellen. Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan om ook een bijdrage te leveren in de vorm van voedingsmiddelen, toiletartikelen en kleding.(GFC)

Meer nieuws

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Aangeboden |  Yoga nader bekeken

Vandaag de dag blijft de wetenschap van yoga, die meer dan vijfduizend jaar geleden systematisch in India is ontstaan en geëvolueerd, in wezen de acceptatie…

Scroll Up