Dokter steenrijk na 18 jaar lang valse diagnoses

Een Amerikaanse arts is aangeklaagd omdat hij 18 jaar lang dure behandelingen heeft voorgeschreven aan gezonde patiënten. Zelfs kinderen waren niet veilig voor de op geld beluste dokter. Het geld dat dokter Jorge Zamora-Quesada verdiende, spendeerde hij aan dure penthouses, een vloot luxewagens en zelfs een privéjet.

Zamora-Quesada, die momenteel in de cel zit, beschikte over drie ziekenhuizen in Texas, waar hij sinds 2000 ongeveer 10.000 patiënten per jaar ontving.

Volgens de aanklacht wordt hij beschuldigd van het voortdurend stellen van valse diagnoses, waardoor hij gezonde patiënten dure behandelingen kon voorschrijven. Bij de slachtoffers zijn zelfs kinderen vanaf 12 jaar en mensen met lichamelijke en mentale beperkingen.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up