Dief bezeert penis tijdens inbraak en eist nu schadevergoeding van winkelier

Een inbraak van twee jaar geleden in een Ierse winkel krijgt een bizar gerechtelijk staartje. Een van de daders bezeerde tijdens de feiten namelijk zijn penis en eist daar nu een schadevergoeding van 600 euro voor bij de eigenaar van de winkel waar hij inbrak.

In november 2015 forceerde drie mannen met een voorhamer de deur van de winkel in Kingscourt in het Ierse graafschap Cavan. Toen de daders probeerden te vluchten, werden ze in de kraag gevat door de politie. De drie kregen een voorwaardelijke straf.

Volgens het medisch rapport moest de wonde niet gehecht worden en werd de inbreker na verzorging in het hospitaal weer naar de politiepost overgebracht.

De winkelier heeft nu ook een advocaat bij de arm genomen. Die raadt hem aan om af te wachten. Een overheidscommissie moet zich nog over de zaak buigen.

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up