Dasani water weer verkrijgbaar

Na ruim een half jaar van de markt te zijn geweest, is het watermerk Dasani bezig met een comeback. Fernandes Bottling Company, die Dasani in Suriname bottelt, heeft de afgelopen maanden gewerkt aan het upgraden van het productieproces zodat Dasani nu weer geproduceerd kan worden.

In augustus 2017 besloot Fernandes Bottling na meer dan 5 jaren de productie van Dasani water stop te zetten, omdat met de toenmalige waterzuiveringsinstallatie de gewenste kwaliteitsstandaarden die het bedrijf hanteert voor de productie van water, niet kon worden gegarandeerd.

De kwaliteitsstandaarden die Fernandes Bottling hanteert behoren tot de strengste ter wereld, en na grondig onderzoek heeft het bedrijf ervoor gekozen om vergaande aanpassingen te plegen in het productieproces.

Deze aanpassingen zorgen voor een nog diepgaandere filtering van het water voordat het gebotteld wordt. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van UV-filtratie. De upgrade van de faciliteiten hebben meer dan SRD 4 miljoen gekost.

De herlancering van Dasani vond afgelopen zaterdag plaats bij meer dan 35 verkooppunten. Om de comeback extra kracht bij te zetten vond in drie grote supermarkten een flashmob plaats. Voor deze flashmob hebben Surinaamse artiesten zoals Humphrey & Friends en Enver de klanten die op zaterdagochtend boodschappen kwamen doen, verrast met een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd swingend nummer.

De komende weken zullen alle verkooppunten wederom bevoorraad worden met Dasani water.(GFC)

Meer nieuws

1000 mondstukken voor KPS

De Stichting voor Verantwoord Alcoholgebruik Suriname (STIVASUR) heeft in het kader van veilig verkeer 1000 mondstukken aan het ministerie van Justitie en Politie geschonken. De…

Luchtverkeersleiders in beraad

De luchtverkeersleiders verenigd in de Suriname Air Traffic Controllers Association (SATCA) hebben in een spoed algemen leden vergadering besloten om per direct in actie te…

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Scroll Up