DA’91 bezoekt burgers in de buurten

DA’91-voorzitter Angelic del Castilho heeft samen met hoofdbestuursleden en kaderleden afgelopen zaterdag een bezoek gebracht aan het ressort Rainville. Deze activiteit is in het kader van de nieuwe benadering van de partij om de politiek dichterbij te brengen bij de burgers en het tanend vertrouwen in de politiek weer te versterken.

Tijdens dit bezoek zijn verscheidene burgers thuis bezocht met het doel te luisteren naar de mensen en waar mogelijk oplossingen aan te dragen. De conclusie van de gesprekken is dat de burgers het “zat”zijn met het beleid van de regering.

Centraal staat dat de mensen nauwelijks nog rond komen met hun inkomen.
De veiligheid en de kwaliteit van het leven laten ook veel te wensen over. Vaak gehoorde problemen zijn onder andere dat van beboste verlaten percelen evenals slechte afwatering, die ondanks aandringen door de buurtgenoten niet worden aangepakt door de overheid.

De burgers waren positief gestemd dat de partij lang voor de verkiezingen reeds kiest om te komen naar de mensen en de bereidheid toont om naar hen te luisteren.
Zowat alle mensen gaven aan dat zij een verandering willen. De ressortraadsleden van DA’91 die ook deel uitmaakten van het bezoekend team zullen extra aandacht vragen voor de oplossing van de aangekaarte problemen. Er zijn reeds voorbereidingen getroffen voor het oprichten van nog een kern in het ressort.

DA’91 zal deze buurtbezoeken voortzetten om te de afstand tussen burger en politiek te blijven verkleinen en steeds meer burgers actief te betrekken bij het politiek proces.

Alle districten van ons land zullen DA’91 in de komende tijd op bezoek krijgen. De buurtbezoeken passen binnen de strategie van DA’91 voor Politiek Anders en dienen ook ter invulling van de nieuwe politieke agenda.(GFC)

Meer nieuws

Man aangehouden voor oplichting seniorenburgers

Surveillerende politieambtenaren hebben dinsdag de 45-jarige Widjai N. aangehouden die zich de afgelopen maanden schuldig heeft gemaakt aan oplichting en verduistering. Zijn slachtoffers zijn seniorenburgers…

Para buigt zich over problemen Inheemse dorpen

Overheidsfunctionarissen en volksvertegenwoordigers hebben onder leiding van districtscommissaris (dc) Armand Jurel werkbezoeken gebracht aan ver gelegen Inheemse dorpen in Para. Bij deze bezoeken is van…

Planeet aarde raakt leven en water kwijt

De aarde raakt in rap tempo planten, dieren en schoon water kwijt, zegt de Verenigde Naties in vier nieuwe wetenschappelijke rapporten over biodiversiteit. Het gaat…

52 vreemdelingen gedeporteerd in februari

De afdeling Vreemdelingen Dienst van het Korps Politie Suriname heeft in februari 52 vreemdelingen het land uitgezet. Deze illegalen zijn van verschillende nationaliteiten. Het gaat…

Verkrachte tiener sterft tijdens bevalling

Een 14-jarig meisje stierf in Paraguay vanwege complicaties bij de bevalling. Familieleden zeggen echter dat haar dood te wijten is aan medische fouten, schrijft UltimaHora….

Autobestuurder laat leven achter stuur

De 59-jarige Ivan Kemble heeft donderdag het leven gelaten in zijn voertuig. Volgens het onderzoek reed de bestuurder over de Nidhastraat en ging richting Leysweg….

Scroll Up