CIC viert 50-jarig bestaan met donatie 250 gratis schoonmaakpakketten en gezinsevenement

Op 25 november 2017 is het vijftig jaar geleden dat er bij NV Consolidated Industries Corporation (NV CIC) de eerste zak met waspoeder uit de fabriek rolde.

Vijftig jaar later zijn de schoonmaakmiddelen van dit typisch Surinaams bedrijf zoals OZON, SUN, KLINOL en TROPICAL BUSH, niet meer weg te denken uit de Surinaamse huishoudens. Om het jubileum jaar te vieren, doneert het bedrijf de komende 5 maanden elke maand schoonmaak pakketten aan 50 gezinnen.

Speciaal voor hun waardevolle klanten zal het hoogtepunt van de viering van haar 50-jarig bestaan plaatsvinden tijdens de OZON SPLASH op 26 augustus 2017; het eerste grote evenement in Suriname vol waterattracties.

CIC doneert: 250 schoonmaakpakketten

Onder de naam Project 50/50 by Ozon, doneert CIC elke maand goedgevulde schoonmaak pakketten aan 50 personen en/of gezinnen. Niet zomaar personen, maar personen die het op dit moment hard nodig hebben of verdienen. Project 50/50 gaat vooral om de kracht van het delen.

Het weggeven van de pakketten wordt voor een deel in samenwerking met tal van invloedrijke Surinamers gedaan. Zo geven onder meer journaliste Gail Eijk, chef Jethro Wirth en volleybalster Sandrina Hunsel namens CIC schoonmaakpakketten weg.

Gratis een schoonmaak pakket ontvangen?

Iedereen die iemand kent die een gratis schoonmaak pakket verdient, kan een e-mail sturen naar project5050@cicsur.com.

In de e-mail moet goed worden onderbouwd waarom de persoon of het gezin in kwestie het pakket verdient. Uiteraard ontvangen wij ook het juiste woonadres en de telefoongegevens.

De personen worden zorgvuldig geselecteerd, alvorens de pakketten worden overhandigd. Deze pakketten worden vanaf juli tot en met november 2017 weggegeven.

Meer informatie over het indienen van een aanvraag, is te vinden op de website www.cicsur.com.

OZON SPLASH: hét gezinsuitje in de grote vakantie

Op zaterdag 26 augustus organiseert CIC speciaal voor haar klanten de OZON SPLASH. Op deze dag wordt het KKF terrein volledig omgetoverd tot een water attractiepark geschikt voor gezinnen met kinderen in de leeftijdscategorie 4 – 13 jaar.

Ozon Splash kenmerkt zich door de vele water attracties zoals zwembaden, waterglijbanen en schuimbaden, maar er is nog meer.

Tijdens het evenement kunnen de kinderen in het Science Lab onder meer experimenten uitoefenen, leren ze hoe je op een creatieve manier kunt recyclen en lossen de iets oudere kinderen een interactieve puzzel op in de zogenoemde Escape Room. Recyclen voor een uitnodigingskaart Met OZON SPLASH beoogt CIC een belangrijke bijdrage te leveren aan de bewustwording voor een schoon milieu.

Om toegang te krijgen tot Ozon Splash dienen bezoekers, voorafgaande het evenement, OZON verpakkingsmaterialen in te leveren bij de speciale inleverpunten. In ruil daarvoor, ontvangt de bezoeker een uitnodigingskaart.

De verzamelde verpakkingsmaterialen worden in samenwerking met N.V. AMRECO gerecycled, alsook op een creatieve manier hergebruikt tijdens Ozon Splash.

Meer informatie over dit evenement, is te vinden op de website www.cicsur.com

Over CIC

CIC biedt met haar merken OZON, SUN, WITBOI, KLINOL als eerste Surinaamse producent schoonmaak- én wasmiddelen van hoogwaardige kwaliteit.

Sinds het ontstaan van CIC in 1967, richt het bedrijf zich op de ontwikkeling van kwaliteitsproducten die voldoen aan de vraag van de consument. Hierdoor is CIC met haar producten gegroeid tot marktleider in Suriname en wint zij ook steeds meer harten in verschillende Caraïbische landen.

Inmiddels bestaat CIC 50 jaar en zijn de producten van onze merken in maar liefst 14 landen te verkrijgen.(GFC)

Meer nieuws

VSJS aanwezig op 82ste congres AIPS

Voorzitter Desney Romeo en penningsmeester Quaraisy Nagessersing van de Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS), wonen deze week in Lausanne, Zwitserland het 82ste jaarlijkse congres…

Rusland: Olympisch Comité is onsportief

Redactie GFC Nieuws — Rusland vindt het Internationaal Olympisch Comité (IOC) niet erg sportief. De organisatie verloor vorige week de beroepszaak inzake vermeend dopingmisbruik door…

Buza buigt zich over ACP-EU-partnerschap

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BUZA) organiseerde een seminar over de toekomst van de African Caribean Pacific European Union (ACP-EU) partnerschapsovereenkomst, het Post Cotonou-traject.

Meer behoefte aan junkfood bij slaapgebrek?

Een nieuwe studie gepubliceerd in het vakblad Journal of Neuroscience bevestigt dat mensen die te weinig hebben geslapen, meer behoefte hebben aan calorierijke voeding dan…

Somohardjo bezorgd over leningenbeleid regering

Paul Somohardjo, fractieleider van de Pertjajah Luhur (PL), heeft tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen voorafgaand aan de begrotingsbehandeling zijn bezorgdheid geuit over het “desastreus leningenbeleid”…

“Leengedrag regering zorgwekkend”

NPS-voorzitter Gregory Rusland maakt zich zorgen over de intenties van de regering om nog veel meer geld te gaan lenen dan er nu reeds geleend…

Scroll Up