Betrapte dievegge doet spontaan kleren uit en heeft voorstel voor agent

Toen een dierenarts zaterdagavond thuiskwam in Esneux en merkte dat de deur van zijn praktijk openstond, belde hij de politie. Die betrapte even later een 46-jarige vrouw die in de praktijk aan het rondsnuffelen was en pakte haar op wegens poging tot diefstal.

Dat verliep niet zonder slag of stoot: de vrouw kleedde zich uit voor de twee aanwezige agenten en stelde één van hen voor om seks te hebben. Toen duidelijk werd dat daar geen gevolg aan gegeven zou worden, probeerde ze de agenten te bijten en krabben.

De vrouw gaf achteraf aan de onderzoeksrechter toe dat ze kalmeermiddelen zocht. De onderzoeksrechter beval een onderzoek naar de psychologische toestand van de vrouw.

Meer bizar nieuws

Vrouw met gigantisch achterwerk

Een jonge vrouw uit Ivoorkust heeft een enorm achterwerk. De vrouw zegt geen medische ingreep te hebben gedaan. Eudoxie Yao weegt ruim 94 kilo. De…

Designervagina’s nieuwste cosmetische hype

Nieuwe cijfers die op zaterdag op het internationale congres Annual World Congress of the International Master Course on Aging Science werden bekendgemaakt, hebben aangetoond dat…

Scroll Up