Baby met zwaar lichamelijke letsels laat leven

De 5 maanden oude baby die vorige week met zwaar lichamelijke letsels was opgenomen op de Intensive Care van het AZP is vandaag overleden. Riley Bhaggan had een bijtwond in haar gezicht en een blauwe plek op het voorhoofd. Het kindje had ook constant stuiptrekkingen.

Volgens de arts heeft Riley ook inwendige letsels opgelopen. Het slachtoffer raakte in coma en was op de afdeling Intensive Care van de kinderafdeling opgenomen.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is komen vast te staan dat de baby vaker letsels aan het lichaam had. In oktober van het vorig jaar was het kindje met een bovenbeenfractuur opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Naar aanleiding van verklaringen van getuigen zijn de ouders van Riley, de 25-jarige Shafiek B. en Warsha B. (26) vrijdag aangehouden. Beiden legden tegenstrijdige verklaringen af over de letsels op het lichaam van het kind.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de ouders in verzekering gesteld.

Het ontzielde lichaam van Riley is ter obductie in beslag genomen. De politie van de afdeling Jeugdzaken onderzoekt deze zaak verder.

De politie doet een dringend beroep op de samenleving om geconstateerde misstanden die zich in de directe omgeving voordoen of waar u kennis van draagt, door te spelen aan de politie om ernstige gevallen zoals deze te voorkomen. U kunt daarvoor gebruikmaken van de gratis tip lijn 179 of via de Centrale Meldkamer 115.(GFC)

Meer nieuws

Aangeboden |  Yoga nader bekeken

Vandaag de dag blijft de wetenschap van yoga, die meer dan vijfduizend jaar geleden systematisch in India is ontstaan en geëvolueerd, in wezen de acceptatie…

Bestrijding gevaar lege pesticide flessen

Suriname is de eerste in de regio die de gevaren die voortvloeien uit gebruikte pesticide flessen aanpakt. De afdeling Bestrijdingsmiddelen van het Onderdirectoraat Landbouwkundig Onderzoek,…

Schade aan buizen Mangolaan SRD 200.000

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) is momenteel bezig met werkzaamheden aan de Mangolaan, waarbij ook rioleringsbuizen worden aangelegd. Een aantal kunststofbuizen…

Scroll Up