Arts insemineert stiekem eigen sperma bij patiëntes

Een fertiliteitsarts heeft stiekem zijn eigen sperma geïnsemineerd bij patiëntes. De Amerikaanse Kelli Rowlette en haar ouders hebben een klacht ingediend tegen de arts. Rowlette ontdekte dat haar biologische vader de fertiliteitsarts van haar moeder is.

Nadat Kelli Rowlette was geboren, bleef de arts jarenlang de vertrouwde arts van het gezin. Toen het gezin hem vertelden dat ze zouden verhuizen naar Washington barstte de arts in tranen uit. “Hij vertelde niet wat hij had gedaan, maar op dat moment wist hij dat hij zijn biologische dochter nooit meer zou zien”, schrijft The Washington Post.

De arts geeft toe dat hij zijn eigen sperma gebruikte in de vruchtbaarheidskliniek. Het is nog onduidelijk bij hoeveel patiëntes de arts zijn eigen sperma gebruikte.

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up