Adela Sedney viert 101ste jaardag

Adela Sedney werd maandag 101 jaar en dat werd gevierd met familie en vrienden. Uit handen van districtscommissaris Mike Nerkust heeft zij een enveloppe namens president Desire Bouterse in ontvangst genomen. De dc heeft de felicitatie aan de jarige overgebracht en wenst haar nog vele gezonde jaren toe.

“ Ik voelde het aankomen dat ik 100 jaar en ouder zou worden”, zegt ze met een stralende glimlach. Volgens Sedney heeft haar gebed tot de Heer gemaakt dat ze de gezegende leeftijd van 100 jaar het vorig jaar heeft bereikt en met de genade van God 101 jaar oud is geworden.

Sedney heeft negen kinderen ter wereld gebracht, waarvan twee zijn overleden. Zij is grootmoeder van 10 kleinkinderen en overgrootmoeder van 3 achterkleinkinderen. Daarnaast heeft ze ook niet biologische kinderen grootgebracht.

Sedney is ook actief geweest in het kerkkoor en is tot haar 85ste lid geweest. Ze zingt nog mee als ze kerkelijke liederen hoort. Haar hobby’s zijn koken en de zorg over kinderen. Ze is altijd zeer bezorgd over de opvoeding van kinderen en vindt het heel erg belangrijk dat kinderen onderwijs genieten.(GFC)

Meer nieuws

1000 mondstukken voor KPS

De Stichting voor Verantwoord Alcoholgebruik Suriname (STIVASUR) heeft in het kader van veilig verkeer 1000 mondstukken aan het ministerie van Justitie en Politie geschonken. De…

Luchtverkeersleiders in beraad

De luchtverkeersleiders verenigd in de Suriname Air Traffic Controllers Association (SATCA) hebben in een spoed algemen leden vergadering besloten om per direct in actie te…

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Scroll Up