7e HR event volgende week van start

Op 17 en 18 oktober aanstaande vindt voor alweer de 7e achtereenvolgende keer op rij het jaarlijks terugkerende HR-event plaats in Paramaribo.

Het event ontstond destijds uit een behoefte die er was om de HR-branche in Suriname up to date te houden. Wendy Merhai-Mannen (Agilis) en Claire Antonius (Orga N!ce) organiseren wederom dit toonaangevende event op het gebied van HR. Dit jaar is het thema: HR; “What’s trending”.

Het internationale en nationale sprekerspanel zal ingaan op de nieuwste ontwikkelingen op HR gebied en hoe die toegepast kunnen worden binnen het Surinaamse bedrijfsleven.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: The Recruitment & Selection of Directors and Senior Executives door Dr. Axel Kravatzky uit Trinidad ● Create a great Employee experience door Gea Peper uit Nederland ● The future of work; Artificial Intelligence and HR door Anuskha Sonai uit Suriname.

Het HR-event geeft een platform voor HR managers en directeuren om de nodige topics die trending zijn te bespreken en de nieuwe dingen direct te implementeren in hun organisatie.

Tevens is er natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken en eventueel nieuwe HR functionarissen te vinden die aan hun organisatie gebonden kunnen worden. De spreektaal tijdens het event is Engels.

Alle sponsorbedrijven en sprekers hebben een standbooth waar zij hun bedrijf en hun diensten tentoonstellen.

De bezoeker heeft daar dus de gelegenheid om dieper in te kunnen gaan op de nieuwste trends die van belang zijn voor het uitoefenen van het HR-vak.(GFC)

Meer nieuws

Houdt er nog iemand van Facebook?

 Facebook gaat door zwaar weer, en dat uitgerekend een medeoprichter van WhatsApp – inmiddels verkocht aan Facebook – oproept Facebook te deleten, zal niet…

SWM herdenkt Wereld Waterdag

Wereld Waterdag wordt internationaal herdacht op donderdag 22 maart. Bij de herdenking van deze dag worden individuen en organisaties die bij de mondiale waterproblematiek betrokken…

Winkeldief stopt zeven messen in broek

Twee beveiligingsmedewerkers hebben Karel S. (54) op heterdaad betrapt toen hij bezig was goederen te stelen in een winkel aan de Maagedenstraat. De man had…

Scroll Up