17-jarig meisje overleeft sprong van 14e verdieping en stak zichzelf daarna dood met keukenmes

Een 17-jarig meisje beëindigde vorige week haar leven in Moskou. De jongedame, die ervan droomde actrice te worden, verkeerde in een diepe depressie. Ze nam medicijnen in en schreef een zelfmoordbrief aan haar moeder. Ze ging vervolgens met de lift naar de 14e verdieping van de flat waar ze woonde en sprong de dood tegemoet.

Wonder boven wonder overleefde ze haar val. Een getuige vertelde: “ik zag iemand langs het raam vallen. Ze landde, stond op, schraapte de sneeuw van haar kleren en keerde toen terug naar de ingang van het gebouw”.

Het meisje ging terug naar haar appartement, nam een keukenmes en stak zichzelf dood. Volgens haar theaterdocenten had het meisje veel talent.

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up