12-jarige jongen in dashboard smokkelaar

Een 12-jarige jongen werd vandaag door de Spaanse politie in het dashboard van een auto ontdekt. Dat meldt de Telegraaf. De mensensmokkelaar probeerde de jongen op Europees terrein te krijgen.

De Marokkaanse smokkelaar (65) werd staande gehouden tijdens een controle op de grens tussen Marokko en de Spaanse enclave Melilla (Noord-Afrika). Een machine detecteerde een hartslag, maar agenten zagen niemand. Toen bleek, na een korte zoektocht, dat er een jongen in het dashboard zat.

De jongen uit Guinee leek ademhalingsproblemen te hebben. Hij zat in een piepkleine ruimte, waar bestuurders normaal gesproken spulletjes opbergen. De jongen had geen gevoel meer in armen en benen, omdat hij al zo lang in een benarde positie zat.(Telegraaf)

Foto: Spaanse politie

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up